Локалното СЕО се изменя

Вие сте тук: Начало / Блог / Локалното СЕО се изменя
Локалното СЕО се изменя

Локалното СЕО се изменя

Голям брой от SERP търсения с нулев клик са локални търсения. Резултатите са показани на SERP, които се наричат ​​Local Packs. В случай на устройства, един локален пакет може да заема много място, тъй като целият SERP се показва на потребителите.

 

Какво правим

Можете да покриете огромен брой търсения с най-подходящите ключови думи като „близо до мен“ или „адрес“ и „телефонен номер“ само при едно търсене.

Това може да се направи чрез създаване на страница в Google My Business за вашата компания.Това обаче трябва да бъде само началото на вашите усилия. Голям брой търсения няма да приключат в Local пакетите. Хората, които биха искали да сравняват различни продукти и да търсят подробна информация, ще посетят вашия уебсайт и това е мястото, където традиционните SEO практики са по-важни. По този начин, солидният профил на обратната връзка е жизненоважен и за това можете да потърсите вида на обратните връзки, които вашите конкуренти имат, и да се опитате да ги постигнете сами.

Друга особеност на местното SEO е, че трябва да имате не само връзки, но и тези, които Google счита за локални. Уверете се, че поддържате следа от представянето в местните класации. Най-малката промяна в местоположението влияе върху вида на резултатите, които потребителят може да получи. Използвайте инструменти за изследване на ключови думи като Rank Tracker, за да потърсите класирането за ключови думи.

 

Сеопиксел лого

СЕОПИКСЕЛ специализира в уеб дизайн и онлайн маркетинг за малкия и среден бизнес. Нашата цел е да създадем атрактивни уебсайтове, които се класират високо в Google Search. 

Още за нас

Адрес

  •   Улица Георги Трингов 6
         Пловдив, България   
  •   (+359) 0877 635 689
  • hello@seopixel.bg
Онлайн Чат

 

Можете също да се свържете с нас по имейл. Ще Ви отговорим в рамките на 24 часа през цялата година!